Bijna Herfst

Eindelijk weer een nieuwe Blog. Het heeft lang geduurd, maar het is blijkbaar toch lastig om regelmatig iets te schrijven, al is er genoeg om over te schrijven.

Lees meer »

Nieuwe inrichting en nieuw werk

Het heeft wat langer geduurd dan de bedoeling was, maar hier dan eindelijk Blog 3. Ik heb de afgelopen maanden niet stil gezeten, veel gedaan in de galerie en nieuw werk begonnen. Om te beginnen heb ik een grote schoonmaak gehouden in het keramiek-atelier, dat aan het dichtslibben was.

Lees meer »

Toelatingsexamen Rietveld Academie

Ik zat in de eindexamenklas Havo 5, was 17/18 jaar en we woonden in Lelystad. Op zaterdagen ging ik naar de vooropleiding van de Theaterschool in Amsterdam. De voorstellingen van Hauser Orkater en het Werktheater waren mijn grote voorbeelden, daar droomde ik van. Maar ik vond mezelf eigenlijk gewoon te jong en te groen vergeleken met de anderen deelnemers, die waren allemaal al in de twintig.

Lees meer »

Mijn eerste Blog

Ik heb nog nooit een blog geschreven, maar bij het samenstellen van deze website heb ik mij voorgenomen regelmatig eens wat te schrijven over mijn werk en wat mij zoal bezig houdt en inspireert. Het zal wel even moeilijk zijn om de juiste toon te vinden, maar aan de andere kant is dat ook wel weer een uitdaging.

Lees meer »