November / December  2021

 

 

Er zijn weer een aantal nieuwe kaarten toegevoegd aan mijn webwinkel, zowel bij de kunstkaarten als bij de kerst/nieuwjaarskaarten.

Zie https://www.lindabouterartcards.com/

 

De maatregelen rond Corona zijn weer aangescherpt, we verwachten dat bezoekers aan onze Galerie een mondkapje dragen en dat ze de 1,5 meter afstand in acht nemen. We laten niet meer dan 4 bezoekers tegelijk binnen. Wilt u zo vriendelijk zijn dan even te wachten in het voorportaaltje.

 

Zondag 12 december zijn we weer open van 12 tot 17 uur als deelnemer van de Open Atelier Route en hebben we wat extra werk liggen in de vorm van kunstkaarten, gedichtenkaarten en kerst/nieuwjaarskaarten. Ook zijn er verschillende sieraden van leer en rubber te zien en te koop. In de Galerie natuurlijk ons eigen vrije werk (schilderijen, keramiek en gecombineerd werk) en gebruiksgoed van LB-Design.

https://www.atelierroutehogenoorden.nl/    

Zondag 7 november zijn we weer één van de deelnemende bezoekadressen van de Atelierroute Hoge Noorden. U kunt bij ons terecht van 11 tot 17 uur in Roodeschool, aan Laanweg nummer 1. Schilderijen, gecombineerd werk, keramiek, vrij werk en gebruiksgoed en gedichten.

 

 

 

Juli 2021

Vanaf 1 juli is mijn nieuwe werk in het gemeentehuis van Sellingen te zien. De expositie, samen met Tiny Bouter-Snijders, duurt tot en met 30 september. Schilderijen en gecombineerd werk aan de wand en keramiek in de vitrines.

Het werk is te bezichtigen tijdens openingstijden van het gemeentehuis:

maandag en dinsdag van 09.00 tot 12.00 uur

woensdag van 09.00 tot 19.00 uur

donderdag gesloten

vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur

 

 

 

Maart / April 2021

Vanaf 1 april maken we onderdeel uit van de wandelroute "Pronkjewailpad-Oost.

In verband met de corona-voorschriften is een bezoek aan de Galerie alleen mogelijk door een reservering. Dat doet u door een afspraak te maken door op de volgende link te klikken https://lindabouterartafspraak.setmore.com/

U kunt ook bellen voor een afspraak: 06-13030781

Ons stempelkastje vindt u in de heg bij de ingang van het toegangshekje van Laanweg 1, tevens de ingang van de Galerie.

 


Januari 2021

Ik heb een nieuwe website gemaakt voor mezelf (deze dus) en een aparte nieuwe website voor Tiny (Bouter-Snijders). Ik heb voor het eerst van mijn leven een Blog geschreven, en ik ben van plan dat 1 keer in de 14 dagen te gaan doen. Verder ben ik druk bezig in het atelier om een paar gecombineerde werken af te maken. Het is fijn weer rustig en geconcentreed aan het werk te zijn, na alle rommelige "feestdagen". Website Tiny: https://tinyboutersnijders.jouwweb.nl/

 

 

december 2020

Ik heb in eigen beheer een gedichtendoosje uitgebracht: "Zilte Noorderwind" is de titel. Het doosje bevat 10 gedichten (zonder afbeeldingen), 10 donkerblauwe enveloppen met een kartonnen achterkant en 10 adresstickers. U kunt het doosje bestellen via mijn webwinkel www.lindabouterartcards.com