September 2023

 

Vanaf 20 september tot en met 30 november is er nieuw werk te zien in de Galerie.

De expositie heeft de titel "Zoet- geurende Oppers" meegekregen.

U kunt dagelijks bij ons terecht van 10 tot 16 uur.

Er zijn nieuwe schilderijen, gecombineerd werk en keramiek te zien.

 

Om er zeker van te zijn dat we niet even weg zijn, raden we u aan te bellen.

( 0595-412402 of 06-13030781)

 

 

 

 

 

 

Er is een nieuw gedichtendoosje, genaamd "Open Water".
Het eerste gedichtendoosje  "Zilte Noorderwind" is ook nog steeds te koop in de Galerie.
De prijs is € 19.- per doosje.

 

Augustus 2022

 

Donderdag 23 juni was ik te gast bij Anja Poelma van Omroep Het Hogeland, in haar programma Het Cultuurtje. Als u wilt kunt u het programma beluisteren/zien door bovenstaande filmpje aan te klikken. Ik mocht 3 nummer uitzoeken die tijdens de uitzending gedraaid zijn, maar uit het YouTube-filmpje zijn gehaald.

De nummers waren:

1. Nick Cave & The Bad Seeds (featuring P.J. Harvey) "Henry Lee"

2. Habib Koité "Namania"

3. Tricky (featuring Oh Land) "Running Off"

 

 

 

Mei 2022

 

Op 11 mei 2022 om 11 uur was de feestelijke onthulling bij de Nieuwe School Uithuizen ter gelegenheid van de herplaatsing van het kunstwerk van Jan van der Zee. Het kunstwerk was voorheen te zien op de gevel  van de Openbare Lagere School Brunwerd. Door de verhuizing zou het kunstwerk verloren zijn gegaan, als niet de Werkgroep De Wilde Zwanen er voor had gezorgd, in samenwerking met o.a. de gemeente en de scholen, dat het kunstwerk behouden bleef en herplaatst werd op de gevel van de Nieuwe  School Uithuizen. Erfgoedvereniging Bond van Heemschut heeft het kunstwerk verplaats en onderdelen vervangen die stuk waren. Het geheel ziet er weer prachtig uit.
Werkgroep De Wilde Zwanen vroeg Kunny Luchtenberg een ingekorte versie van het gelijknamige sprookje van Hans Christian Andersen te maken en ik werd gevraagd de illustraties en de vormgeving van het boekje voor mijn rekening te nemen. Het boekje is verschenen in een oplage van 500 stuks en is uitgereikt aan alle kinderen van de Nieuwe School Uithuizen.

 

 

 

 

 

Zondag 8 mei 2022 om 15 uur is de opening van mijn expositie in Vianden (Luxemburg), in de "VEINER KONSTGALERIE", waar ik samen met Frances Klasen exposeer. De opening wordt muzikaal verzorgt door mijn broer Menno Bouter. De expositie duurt tot 29 mei en is open op woensdag tot en met zondag van 14 tot 18 uur.