Welkom op mijn Website.

 

Mijn naam is Linda Bouter en ik ben beeldend kunstenaar, vanaf 1982 zelfstandig werkend in mijn eigen atelier, sinds 2000 met een eigen galerie in Roodeschool.

Ik maak schilderijen, keramiek, gedichten en gecombineerd werk. De combinatie van de verschillende technieken verleent mij een bijzondere vrijheid om vorm te geven aan die dingen die me bezighouden. Ik hou erg van de afwisseling. Alles heeft met elkaar te maken en vormt uiteindelijk één geheel: "Daar waar fantasie en werkelijkheid elkaar ontmoeten, waar emotie en verstilling hand in hand gaan, waar doek en paneel elkaar afwisselen, klei en verf elkaar uitdagen."

LB design is een apart onderdeel, namelijk keramisch gebruiksgoed, handgemaakte en unieke bordensets en tapassets.

Een heel ander onderdeel van mijn werk bestaat uit het in opdracht maken van  urnen en gedenktekens. In nauwe samenwerking met nabestaanden kom ik tot een ontwerp, naar aanleiding van een gesprek, c.q. gesprekken.

Ook informatie over een paar projecten, twee daarvan nog steeds in ontwikkeling; "De schalen van Richter", "Het Coconproject", de ander afgerond, "Plan Koningsoord" en "De Eemshaven Triptieken"

Verder heb ik nog een webshop, waar u kaarten en sieraden kunt kopen van mijn werk: schilderijen- en gedichtenkaarten, speciale kaarten en mijn gedichtendoosje. Voor alle links en meer informatie verwijs ik u naar "contact en informatie".

We zijn weer in principe dagelijks geopend van 10 tot 16 uur. Voor de zekerheid kunt u ons ook van tevoren even bellen ( zie "contact en informatie" ).

 

Linda Bouter