Aan de Laanweg 1 te Roodeschool, in de voormalige Openbare Lagere School uit 1929, bevindt zich LITI Galerie, waar u mijn werk kunt zien en het werk van Tiny Bouter-Snijders, keramiste en mijn moeder. Tevens kunt bent u van harte welkom in het keramiek-atelier op datzelfde adres.

De galerie is lang en hoog en relatief smal, maar biedt toch voldoende ruimte en gelegenheid om veel werk op te hangen en neer te zetten. Er zijn abstracte keramische werken te zien van Tiny, keramisch werk van mij, schilderijen, zowel olieverf op doek als acryl op doek en paneel, gecombineerd werk waarin in keramiek op paneel combineer met acryl, hout, leer, doek, lood, etc. Daarnaast zijn er de borden-sets en de tapas -sets van LB design, allemaal uniek en speciaal samengesteld en geglazuurd. Van de bordensets bestaat maar 1 uniek paar in een kleur. Alle sets hebben een eigen naam en bestaan uit 2 borden, 2 kommen, 2 servetringen met katoenen servetten. De set zit in een luxe doos verpakt. De tapas-sets zijn er in verschillende kleuren en met een verschillend aantal kommen en bakjes.

In het keramiek-atelier staat een oven, een klei-pers , een draaischijf en een spuitcabine is er allerhande handgereedschap aanwezig. U kunt daar het werk in wording zien, wat altijd wel leuk is. In de oude schoolkasten staan materialen en de urnen-collectie, die we zelf ontworpen hebben. Het is een mooi hoog lokaal en bijna nog in originele staat. Het is er licht en doet altijd fijn aan om er te werken.

U bent van harte welkom als we thuis zijn en dat zijn we ook bijna altijd wel, maar als u zeker wilt zijn dat u de galerie kunt bezoeken, neem dan van tevoren even telefonisch contact met ons op: 06-13030781