Februari 2023

 

Zondag 5 februari:  Atelierroute Hoge Noorden, van 12 tot 17 uur.

U bent weer van harte welkom!

 

December 2022

 

Zondag 4 december deden we mee met de Atelierroute Hoge Noorden. We hadden een paar fijne bezoekers.


Zaterdag 17 december en zondag 18 december hebben we weer een Open Atelier Weekend. We zijn dan open van 12 uur tot 17 uur. Koffie en thee staat voor u klaar.
Het accent zal deze keer wat extra liggen op de borden-sets en de tapas-sets.
Dat zijn mooie kado's voor de kerst. Deze sets zullen niet misstaan op een fraai gedekte kersttafel.

Verder is er natuurlijk van alles te zien in de galerie. U bent van harte welkom !

In de webshop kunt u kerst/nieuwjaarskaarten vinden. Er zijn weer een aantal nieuwe kaarten beschikbaar.
https://www.lindabouterartendesign.nl/webshop/kerstkaarten/

 

November 2022

 

 

Zondag 6 november doen we weer mee met de Atelierroute Hoge Noorden. We zijn open van 12 tot 17 uur. U bent weer van harte welkom.

 

Er is een nieuw gedichtendoosje, genaamd "Open Water".
Het eerste gedichtendoosje  "Zilte Noorderwind" is ook nog steeds te koop in de Galerie.
De prijs is € 19.- per doosje.

 

Augustus 2022

 

Donderdag 23 juni was ik te gast bij Anja Poelma van Omroep Het Hogeland, in haar programma Het Cultuurtje. Als u wilt kunt u het programma beluisteren/zien door bovenstaande filmpje aan te klikken. Ik mocht 3 nummer uitzoeken die tijdens de uitzending gedraaid zijn, maar uit het YouTube-filmpje zijn gehaald.

De nummers waren:

1. Nick Cave & The Bad Seeds (featuring P.J. Harvey) "Henry Lee"

2. Habib Koité "Namania"

3. Tricky (featuring Oh Land) "Running Off"

 

 

Juni / juli 2022

 

Zondag 3 juli Atelierroute Hoge Noorden, van 12 tot 17 uur.

We doen weer mee met de Atelierroute. Mijn werk is inmiddels terug van de expositie in Luxemburg.  Er is heel veel nieuw werk te zien, wat nog niet eerder in onze galerie gehangen heeft. Zo zijn er nieuwe schilderijen (acryl op doek) en een groot aantal gecombineerde werken.
We nodigen u van harte uit om te komen kijken. Komt u liever op een andere dag, dan kan dat natuurlijk ook.

 

Voor meer informatie over de andere deelnemers: https://www.atelierroutehogenoorden.nl

 

Mei 2022

 

Op 11 mei 2022 om 11 uur was de feestelijke onthulling bij de Nieuwe School Uithuizen ter gelegenheid van de herplaatsing van het kunstwerk van Jan van der Zee. Het kunstwerk was voorheen te zien op de gevel  van de Openbare Lagere School Brunwerd. Door de verhuizing zou het kunstwerk verloren zijn gegaan, als niet de Werkgroep De Wilde Zwanen er voor had gezorgd, in samenwerking met o.a. de gemeente en de scholen, dat het kunstwerk behouden bleef en herplaatst werd op de gevel van de Nieuwe  School Uithuizen. Erfgoedvereniging Bond van Heemschut heeft het kunstwerk verplaats en onderdelen vervangen die stuk waren. Het geheel ziet er weer prachtig uit.
Werkgroep De Wilde Zwanen vroeg Kunny Luchtenberg een ingekorte versie van het gelijknamige sprookje van Hans Christian Andersen te maken en ik werd gevraagd de illustraties en de vormgeving van het boekje voor mijn rekening te nemen. Het boekje is verschenen in een oplage van 500 stuks en is uitgereikt aan alle kinderen van de Nieuwe School Uithuizen.

 

We zijn weer open, in principe dagelijks van 10 tot 16 uur. Voor de zekerheid kunt u voor uw bezoek even telefonisch contact opnemen, dan weet u zeker dat we aanwezig zijn.

 

Zondag 8 mei om 15 uur is de opening van mijn expositie in Vianden (Luxemburg), in de "VEINER KONSTGALERIE", waar ik samen met Frances Klasen exposeer. De opening wordt muzikaal verzorgt door mijn broer Menno Bouter. De expositie duurt tot 29 mei en is open op woensdag tot en met zondag van 14 tot 18 uur.